VINO NI VODA 2020- druga degustacija

VINO NI VODA 2020🍷
Klub ptujskih študentov letos že 19. leto zapored organizira študentski festival vin Vino ni voda.
Festival se bo odvijal v najstarejšem slovenskem mestu, na Ptuju in bo potekal na različnih, posebej izbranih lokacijah med 9. in 24. oktobrom.
2. DEGUSTACIJA
Kdaj? Sobota, 10. oktober, ob 19:00
Kje? Stari zapori
Kdo? Vino Jarc
Kulturni program: Gregor Zupanič in David Krajnc
Degustacije in ogled Ptujske kleti so v sklopu letošnjega festivala za obiskovalce brezplačni. Cena degustacijske večerje v Gostilni Ribič je 10€, cena izleta na Vinsko fontano Vodole pa 15€.
Na vse dogodke se bo potrebno PRIJAVITI in sicer preko obrazca, ki bo objavljen naknadno. V primeru, da se dogodka ne boste uspeli udeležiti vas prosimo, da nam to sporočite vsaj 24 ur pred dogodkom na elektronski naslov info@klub-kps.si.
Ne želimo, da bi v primeru da ste prijavljeni in se dogodka ne udeležite, nekomu po nepotrebnem prevzeli prosto mesto. V primeru, da svoje prijave ne prekličete pravočasno, se prihajajočih dogodkov festivala ne boste mogli udeležiti.
Mi bomo poskrbeli, da zadostimo vsem varnostnim ukrepom glede situacije s Covid-19, prav tako pa prosimo vse udeležence, da upoštevajo pravila glede medsebojne varnostne razdalje (minimalno 1,5 m) in ostala higienska priporočila, v skladu z NIJZ.
Pohitite s prijavo, saj bo na letošnjem festivalu zaradi trenutne situacije število obiskovalcev zelo omejeno!
Prijazno vabljeni!
Skip to content