POSTANI ČLAN

Že ptički na vejah čivkajo, da je članstvo v Klubu ptujskih študentov lahko nadvse koristna zadeva. Članstvo ti omogoča številne ugodnosti in z njimi lažje prebijanje skozi študentska leta, poleg tega pa seveda še obilo možnosti za udeleževanje različnih zanimivih dejavnosti ter druženje z enako mislečimi in čutečimi. Skratka privilegij, ki se ga splača izkoristiti. Članarine ni.

 • Član Kluba ptujskih študentov (KPŠ) je lahko vsak, ki ima stalno prebivališče v Upravni enoti Ptuj in ima v tekočem študijskem letu status rednega študenta ali pa ima status izrednega študenta in ni zaposlen.
 • Za včlanitev v KPŠ torej potrebuješ izpolnjeno pristopno izjavo (dobiš jo na uradnih urah ali si jo sprintaš) in potrdilo o vpisu (original ali fotokopija).
 • Članstvo v KPŠ je treba vsako študijsko leto podaljšati z originalnim ali fotokopiranim potrdilom o vpisu za tekoče študijsko leto.
 • Vse skupaj prineseš ali pošlješ na uradne ure v Pisarno Kluba ptujskih študentov, Jadranska ulica 17, 2250 Ptuj.
 • LAHKO PA SE VČLANIŠ TUDI ELEKTRONSKO! IZPOLNI IN ODDAJ PRISTOPNO IZJAVO IN PRILOŽI SCAN ALI SLIKO POTRDILA O VPISU.


  Lastnoročni podpis (obvezno):

  S podpisom pristopne izjave dajem soglasje Klubu ptujskih študentov, kot tudi vsem organom, ki urejajo študentsko delovanje in v katere se klub v skladu s svojim krovnim aktom včlanjuje in sodeluje, da za namen uresničevanja pravic in obveznosti v zvezi s članstvom v društvu in v prej navedenih organih zbirajo, obdelujejo in uporabljajo moje osebne podatke. Za osebne podatke se štejejo podatki, ki jih vsebuje pristopna izjava in potrdilo o vpisu. Hkrati s podpisom pristopne izjave zagotavljam, da je priloženo potrdilo o vpisu verodostojno. Za osebne podatke v tej zvezi štejejo podatki, ki jih vsebuje pristopna izjava.
  Klub se zavezuje, da bo z navedenimi podatki ravnal skrbno, da jih bo varoval skladno s predpisi s področja varstva osebnih podatkov in ji ne bo posredoval tretjim osebam brez privolitve člana.

  Skip to content