ENKRATNA SOCIALNA POMOČ

Na Klubu ptujskih študentov nismo pozabili, da je “koronakriza” prizadela tudi mlade, še posebej tiste, katerih študij je odvisen od dela preko študentske napotnice. Tako so mnogi iz danes na jutri ostali brez prihodkov.

Ker lahko visoki stroški za marsikoga pomenijo veliko breme in skrbi, želimo tudi mi priskočiti na pomoč in vsaj malo finančno rabremeniti posameznike in njihove družine. V ta namen ponovno odpiramo razpis za Enkratno socialno pomoč.

Klub ptujskih študentov z današnjim dnem objavlja Razpis za enkratno socialno pomoč v višini 200€/osebo.

Preverite prijavno dokumentacijo in razširite novico tudi med sošolce in prijatelje, da ta doseže tiste, ki pomoč zares potrebujejo. Razpis je namenjen dijakom in študentom, ki so v šolskem/študijskem letu 2019/20 člani Dijaške sekcije Kluba ptujskih študentov ali Kluba ptujskih študentov.

Izpolnjeno zahtevano dokumentacijo (ENKRATNA SOCIALNA POMOČ – obrazec za prijavo) tokrat izjemoma pošljite na elektronski naslov: lucija.sevsek@klub-kps.si, zadeva: »KPŠ – socialna pomoč. Pomembno!«. Rok za oddajo vloge je petek, 15. 5. 2020.

! V kolikor si dokumentacije ne morete natisniti doma, bomo to za vas storili na Klubu ptujskih študentov po predhodnem dogovoru preko zgornjega elektronskega naslova !

Enkratno socialno pomoč bodo prejele TRI upravičene osebe, ki bodo pravočasno poslale popolno dokumentacijo in izkazovale najšibkejši socialni status. Odločitev bomo sporočili preko elektronskega naslova ali priloženega drugega kontakta najkasneje do 20. 5. 2020.

 

Skip to content