ENKRATNA SOCIALNA POMOČ

Še malo in že bomo zakorakali v drugi del šolskega in študijskega leta. Ker lahko visoki stroški za marsikoga pomenijo veliko breme in skrbi, želimo vsaj malo posameznike in družine razbremeniti na Klubu ptujskih študentov.

Klub ptujskih študentov z današnjim dnem objavlja Razpis za enkratno socialno pomoč v višini 150€/osebo. Preverite prijavno dokumentacijo in razširite novico tudi med sošolce in prijatelje, da ta doseže tiste, ki pomoč zares potrebujejo. Razpis je namenjen dijakom in študentom, ki so v šolskem/študijskem letu 2019/20 člani Dijaške sekcije Kluba ptujskih študentov ali Kluba ptujskih študentov. Posamezniki se lahko do oddaje dokumentacije včlanijo v Dijaško sekcijo Kluba ptujskih študentov ali Kluba ptujskih študentov v času uradnih ur v prostorih kluba.

Izpolnjeno zahtevano dokumentacijo pošljite v obliki priporočene pošiljke na naslov Klub ptujskih študentov, Jadranska ulica 17, 2250 Ptuj, s pripisom »KPŠ – socialna pomoč. Ne odpiraj!«. Rok za oddajo vloge je petek, 13. 3. 2020.

Enkratno socialno pomoč bosta prejeli dve upravičeni osebi, ki bosta pravočasno poslali popolno dokumentacijo in izkazovali najšibkejši socialni status. Odločitev bomo sporočili preko elektronskega naslova ali priloženega drugega kontakta v roku 10 delovnih dni.

ESP- obrazec_za_prijavo

Skip to content