Sociala in izobraževanje

Ker je med nami vedno več oseb, ki si težko privoščijo dobrine, ki so drugim samoumevne, si na klubu želimo tem ljudem čim bolj pomagati, za kar si, preko svojih projektov, v največji meri prizadeva Odbor za socialo in izobraževanje. V tem letu bomo na področju sociale še naprej izvajali projekte kot so enkratna socialna pomoč, dobrodelne stojnice ter dobrodelne dražbe, sodelovali pri študentski krvodajalski akciji ter izvajali številne druge projekte. Na področju izobraževanja bo Indeks, nov letošnji projekt, poskrbel za vse, ki si želite pridobiti ali samo nadgraditi znanje na področju fotografije, slikarstva, hitrega branja, retorike … Vsekakor pa bomo veseli, če nam boste vi, naši člani, pomagali razširiti dejavnosti odbora ter se tako aktivno vključili v delovanje našega kluba. Vse ideje in pomoč so dobrodošle!

 

Novice

Razpis za enkratno socialno pomoč socialno ogroženim študentom, članom Kluba ptujskih študentov.  

Klub ptujskih študentov s 4. 4. 2016 razpisuje enkratne socialne pomoči članom Kluba ptujskih študentov. Rok za oddajo vloge je 25. 4. 2016. Več na povezavi.

Iščemo prostovoljce stare 18 in več let za enkratno prostovoljsko akcijo Najboljše novice iz sveta.
Arhiv novic

Dogodki

Četrtek, 8. oktober 2015

Študentski krvodajalski teden

Vseslovenski jesenski krvodajalski akciji se pridružujemo tudi študenti s ptujskega konca. Vse, ki želite darovati kri, vabimo, da se pridružite krvodajalski akciji, ki bo v četrtek, 8. 10. 2015, med 7. in 11. uro na Oddelku za transfuzijsko medicino ptujske bolnišnice.
Sobota, 4. april 2015

INDEKS: Delavnice za izboljšanje zaposljivosti

Klub ptujskih študentov v sodelovanju z Zvezo ŠKIS organizira izobraževalni projekt Indeks, ki bo študente opremil z bistvenimi lastnostmi in kompetencami, ki so potrebne za vstop na trg dela in jih na njega poskušal tudi čim bolj pripraviti.

Nedelja, 23. marec 2015

Razpis za enkratno socialno pomoč KPŠ

Klub ptujskih študentov s 23. 3. 2015 razpisuje enkratne socialne pomoči članom Kluba ptujskih študentov. Rok za oddajo vloge je 23. 4. 2015. Več na povezavi.

Arhiv dogodkov