Rekreacija

Da bo glava zdrava, ritka pa vitka in brez celulitka, Klub ptujskih študentov priporoča uravnoteženo prehrano in primerno rekreacijo. Da miganje ne škodi, so vedeli že stari Grki, klubovke in klubovci pa dodajamo še to, da je prav prijetno vreči oko na kakšno kipom antičnih atletov podobno telo v telovadnici, iti na zasluženo pivo po zmagi v malem nogometu ali pa na primer svinjsko poraziti najboljšega prijatelja v tenisu. KPŠ nam omogoča, da vse to in še več počnemo z zavidljivo nizkimi stroški.

Vse športnice in športnike pa vabimo, da se brezplačno udeležijo športnih terminov v športni dvorani Mladika. Termin se bo začel v soboto, 15. 11. 2014, potekal bo ob sobotah med 20.00 – 21.30.

 

Novice

Klub ptujskih študentov bo za svoje člane in ostalo zainteresirano mladino pripravil športne igre, ki bodo potekale 30. aprila od 9. ure naprej na ptujski Panorami. V okviru Ptujskega kresovanja bodo potekale tudi nekatere druge oblike rekreacije, pri organizaciji katerih bomo sodelovali z Mestno občino Ptuj.

Dandanes je težko uskladiti čas za vse, kar nam je pomembo: za družino, službo…Za športno rekreacijo nam pogosto zmanjka časa in posledično tudi volje. Ampak, se ne smemo odpovedati nečemu, kar nam pomaga da ostanemo zdravi, lepega videza in nam dviga samospoštovanje. Ne smemo si dovoliti, da nam stres in vsakodnevne obveznosti narekujejo kako preživljati čas, saj s tem premalo naredimo zase.

Mariborčani in Ptujčani bomo letos skupaj zaužili zimske radosti v Franciji. Pridruži se nam na štajerski smučarski izkušnji na vrhu francoskih Alp. Klub ptujskih in Klub mariborskih študentov vas vabimo na nepozabno doživetje v Chamrousse. Za več informacij klikni na novico!

Arhiv novic

Dogodki

Sobota, 20. februar 2016
Srednješolski center Ptuj

Prvi športni kamp vodenih vadb 2016

Športni kamp je izobraževalna aktivnost, ki vključuje najrazličnejše dejavnosti, vse z namenom navdušiti in izobraziti ljudi s temeljnimi športnimi vrednotami in športnim znanjem.
Sreda, 17. december 2015
Nassfeld

V Nassfeld s KPŠ

Klub ptujskih študentov vabi vse ljubitelje smučanja, da se nam pridružijo na najbolj smučarskem vikendu letos!
Sobota, 28. november 2015
Kavarna KPŠ

Fifa 16 turnir v dvojicah

Arhiv dogodkov