Kultura

Se po napornem učenju na faksu nadejaš sprostitve in zabave za vikend? Si želiš prostora, ki bi ti dopuščal svobodno umetniško izražanje? Odbor za kulturo bo poskrbel, da ti ne bo dolgčas in da bodo tvoje ideje polno zaživele. Za tebe in tvoje prijatelje bo poskrbel pester kulturni program, ki vključuje koncerte, Jam session, razstave, gledališke delavnice, potopisna predavanja in tematske večere, noči pa so rezervirane za žur. To pa še ni vse. Prizadevamo si, da bi mladim približail kulturo in jim jo naredil bolj dostopno, zato poskrbimo, da naši člani v raznih kulturnih ustanovah v Ptuju in njegovi širši okolici, uživajo na kulturnih dogodkih po študentsko prijaznih cenah.

 

Novice

V sklopu tedna brezplačnih svetovalnic bodo mladi strokovnjaki konec novembra obiskali 30 mest, v katerih bodo obiskovalcem nudili osnovno pomoč pri reševanju vseh vrst prostorskih zagat.
Na CID-ovi spletni strani najdeš aktualno ponudbo njihovih tečajev in delavnic  za leto 2015/16.
Spoštovani, vljudno vabljeni na redni občni zbor Kluba ptujskih študentov, ki bo v soboto, 17. oktobra 2015, ob 13:00 v Domu krajanov Ivan Spolenak – Breg, Zadružni trg 12, 2250 Ptuj.
Arhiv novic

Dogodki

Petek, 4. avgust 2017
Kavarna Bodi

Terasafest 2017

Klub ptujskih študentov v sodelovanju s Kavarno Bodi tudi letos pripravlja najboljšo poletno teraso v mestu! Pridružite se nam in uživajte ob odlični glasbeni ponudbi, poskrbljeno pa bo tudi za edinstveno hmeljarsko-gurmansko spremljavo.
Sobota, 14. januar 2017

ŠVAS – Tekmovanje bendov

B A N D I - prijavite se!
Sobota, 2. julij 2016
Terme Ptuj

Bazeni energije 2016

Klub ptujskih študentov v sodelovanju s Termami Ptuj letos že sedemnajstič zapored organizira največjo študentsko zabavo na bazenu v Sloveniji.
Arhiv dogodkov