Informiranje

Skrb za konstantno obveščanje študentov o zanimivih in pomembnih dogodkih v lokalnem okolju. Želja po izvedbi vedno novih oblik promocije. Sodelovanje z drugimi organizacijami na ravni trženja, odnosov z javnostmi, marketinga in promocije. To so ključne naloge odbora, ki je močno prepleten z delovanjem vseh ostalih odborov in prisoten prav pri vsakem projektu Kluba. V kolikor imaš željo po delovanju na katerem izmed omenjenih področij in si kreatvna oseba, te vabimo, da se nam pridružiš.

Novice

Člani Kluba ptujskih študentov so v soboto, 8. julija 2017, že osemnajstič zapored v sodelovanju s Termami Ptuj priredili Bazene energije, največjo študentsko zabavo na bazenu v Sloveniji.
Klub ptujskih študentov in znani slovenski bobnar rock banda Elvis Jackson Marko Soršak – Soki v petek, 24. marca, ob 10. uri vabita vse zainteresirane v Osnovno šolo dr. Ljudevita Pivka Ptuj na predajo paketa glasbil učencem šole v sklopu projekta »20 za 20«.
Vljudno vabljeni na redni občni zbor Kluba ptujskih študentov,ki bo v soboto, 22. 10. 2016, ob 17.00, v Domu krajanov Ivan Spolenak - Breg, Zadružni trg 12 2250 Ptuj.
Arhiv novic

Dogodki

Ponedeljek, 18. januar 2016
Gimnazija Ptuj

Študent dijaku 2016

Študent dijaku 2016
Četrtek, 7. maj 2015

Škisova tržnica 2015

Že 18. leto zapovrstjo Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) pripravlja Škisovo tržnico, največjo kulturno-zabavno prireditev za mlade, ki temelji na promociji slovenske kulture in kulinarike, s pestrim popoldanskim ter večernim programom pa skrbi za dobro vzdušje in zabavo obiskovalcev. 56 študentskih klubov na tržnici predstavi svoje delovanje ter posebnosti in značilnosti kraja, iz katerega prihajajo.  Se vidimo v četrtek na naši stojnici! :)

Četrtek, 30. april 2015

Klubska vas na Spring Break festivalu

Zveza ŠKIS in Collegium sta za letošnji Spring Break v resortu Lanterna v Poreču pripravila ugodnejšo ponudbo za člane študentskih klubov in novost. Na festivalu bo namreč poleg vseh dnevnih in večernih aktivnosti organizirana tudi klubska vas, katera bo namenjena druženju članov študentskih klubov. V klubski vasi bo poskrbljeno za zabavo, animacijo, glasbo ter predstavitev in promocijo Škisove tržnice ter poletnih klubskih projektov.

Arhiv dogodkov