Članstvo v KPŠ

Že ptički na vejah čivkajo, da je članstvo v Klubu ptujskih študentov nadvse koristna zadeva. Članska izkaznica ti omogoča številne ugodnosti in z njimi lažje prebijanje skozi študentska leta, poleg tega pa seveda še obilo možnosti za udeleževanje različnih zanimivih dejavnosti ter druženje z enako mislečimi in čutečimi. Skratka privilegij, ki se ga splača izkoristiti. Članarine ni.

 • Član Kluba ptujskih študentov (KPŠ) je lahko vsak, ki ima stalno prebivališče v Upravni enoti Ptuj in ima v tekočem študijskem letu status rednega študenta ali pa ima status izrednega študenta in ni zaposlen.
 • Tudi vsi, ki v tekočem študijskem letu nimate statusa študenta, a še niste zaključili študija, ste lahko člani KPŠ, če ste bili to tudi v prejšnjem študijskem letu ter napišete prošnjo za podaljšanje članstva in prinesete potrdilo, da niste zaposleni.
 1. Za včlanitev v KPŠ torej potrebuješ izpolnjeno pristopno izjavo (dobiš jo na uradnih urah ali si jo sprintaš), fotografijo in originalno potrdilo o vpisu.
 2. Članstvo v KPŠ je treba vsako študijsko leto podaljšati z originalnim potrdilom o vpisu za tekoče študijsko leto oziroma, če nimaš statusa, s potrdilom o začasnem prenehanju študija plus prošnjo za podaljšanje članstva plus potrdilom, da nisi zaposlen.
 3. Vse skupaj prineseš ali pošlješ na uradne ure v Infotočko KPŠ, Slovenski trg 8, 2250 Ptuj in v nekaj dneh ti po pošti pošljemo člansko izkaznico.
 4. Vse ugodnosti KPŠ lahko uveljavljaš izključno s člansko izkaznico.

   

  Priponka:
  Pristopna_izjava KPŠ