Četrtek, 8. oktober 2015

Študentski krvodajalski teden

Vseslovenski jesenski krvodajalski akciji se pridružujemo tudi študenti s ptujskega konca. Vse, ki želite darovati kri, vabimo, da se pridružite krvodajalski akciji, ki bo v četrtek, 8. 10. 2015, med 7. in 11. uro na Oddelku za transfuzijsko medicino ptujske bolnišnice.
Sobota, 4. april 2015

INDEKS: Delavnice za izboljšanje zaposljivosti

Klub ptujskih študentov v sodelovanju z Zvezo ŠKIS organizira izobraževalni projekt Indeks, ki bo študente opremil z bistvenimi lastnostmi in kompetencami, ki so potrebne za vstop na trg dela in jih na njega poskušal tudi čim bolj pripraviti.

Nedelja, 23. marec 2015

Razpis za enkratno socialno pomoč KPŠ

Klub ptujskih študentov s 23. 3. 2015 razpisuje enkratne socialne pomoči članom Kluba ptujskih študentov. Rok za oddajo vloge je 23. 4. 2015. Več na povezavi.

Nedelja, 11. januar 2015
Kavarna KPŠ

Tečaj ličenja

Na tečaju ličenja se boste lahko naučile vse od A do Ž: kako ustvariti popolni dnevni makeup, kako ga transformirati v večernega, kako izbrati pravo podlago za obraz, kako oblikovati obrvi. 

Petek, 20. december 2014

DOBRODELNA BOŽIČNA STOJNICA KLUBA PTUJSKIH ŠTUDENTOV

Tudi v času Božiča bo Klub ptujskih študentov pustil dobrodelni pečat in sicer z dobrodelno stojnico, ki bo postavljena 20. decembra v Qcentru in Supermestu na Ptuju, ter 27. decembra, s stojnico, ki jo boste lahko obiskali na Mestni tržnici.