Petek, 4. september 2015
Ljubljana

Natečaj Haiku

Sobota, 20. december 2014
Infotočka KPŠ

Dan odprtih vrat

Infotočka KPŠ odpira svoja vrata širši javnosti. Dan odprtih vrat je namenjen vsem študentom in dijakom, ki si želijo ogledati nove prostore in se na lastne oči prepričati, kako poteka delo v njih. Obiščite nas in se spoznajte s prostori ter osebami za njihovimi stenami. Veselimo se vašega obiska!

Petek, 17. januar 2014
Kavarna KPŠ

Motivacijski seminar – Zmorem!

Petek, 10. januar 2014
Kavarna KPŠ

Black & White Malibu Night

Dijaška sekcija Kluba ptujskih študentov 10. januarja le za vas prireja imeniten večer, ki so ga zaradi njegove imenitnosti naslovili kar Black&White Malibu night. Seveda pa smo priredili tudi cene, ki smo jih za vas spustili kar se da nizko. Zato z največjim veseljem napovedujemo enkratno zabavo v nostalgičnih in elegantnih ritmih.

Petek, 29. november 2013

Humanitarna odprava Uganda

Skupina štirih absolventov medicine z Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani in dveh zdravnikov so se marca 2012 odpravili na prostovoljno trimesečno medicinsko – humanitarno odpravo v Ugando. Kje so bili nastanjeni in kaj so tam počeli izveste na predavanju, ki bo potekalo v petek, 29. 11. v Kavarni KPŠ, s pročetkom ob 19:30. Pridruži se nam pri odkrivanju čarov te celine!